StoryEditorOCM
Crna kronikaPROMETNA NESREĆA

Oboren pješak u Zvonimirovoj u Splitu: ‘Na cesti je ostala šlapa i naočale, digli su ga na nosila i unijeli u Hitnu‘

3. srpnja 2023. - 22:25

U Ulici kralja Zvonimira u Splitu malo prije 21.30 sati dogodila se prometna nesreća zbog kojeg je nastao zastoj u prometu. Kako saznajemo od Sanje Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske, oko 21.21 sati su dobili dojavu o obaranju pješaka.

Na mjesto događaja je prva stigla Hitna pomoć, a ubrzo zatim i policijska patrola. U trenu je nastala gužva na kolniku te je dio vozila skrenuo u Ulicu Josipa Pupačića kako bi izbjegli zastoj.

image

Na mjesto nesreće je prva stigla Hitna pomoć

Tanja Šimundić Bendić

Gospođa, koja je šetala svoje pse, naišla je upravo u trenu kada je nastala gungula.

- Hitna ga je odvezla, čula sam da se radi o strancu. Nije mogao hodati, već su ga podigli na nosila i odnjeli u svoje vozilo.

Na cesti su ostala jedna šlapa i sunčane naočale. Ulica je puna turista pješaka koji su, kada ga je tek udarilo osobno vozilo, okružili muškarca koji je ležao na cesti.

Malo niže se vidi automobil s razbijenim prednjim vjetrobranskim staklom. Ogroman je “čep” u prometnim trakama, osobna vozila idu odvojkom preko dežurne ljekarne - uznemireno nam je prepričala.

image

Policija će napravit očevid

Tanja Šimundić Bendić

Za sada nisu poznate ozljede oborenog pješaka, kao ni koje vozilo je sudjelovalo u prometnoj nesreći. Na prozorima i balkonima okolnih zgrada stanari promatraju što se događa.

Očevidom će se utvrdit sve okolnosti. Odmah na početku su označili predmete oborenog pješaka, koji su ostali na kolniku, i sve snimili fotografskim aparatom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:32