StoryEditorOCM
Crna kronikani traga ni glasa

Misterij kojeg njemačka policija pokušava riješiti: nakon telefonskog razgovora s članovima obitelji nestao bračni par

Piše Vijesti Sd
8. veljače 2024. - 09:21

Njemačka policija traži bračni par Helene i Rolf Kupich iz Görlitza (Saska) koji se već tjednima vodi kao nestao. Objavljena je i njihova fotografija, a policija moli stanovnike koji nešto znaju o bračnom paru da ih kontaktiraju.

– Helene i Rolf Kupich su 15. prosinca telefonirali članovima obitelji, no nakon toga im se gubi trag. Susjedi od tada nisu vidjeli par, javlja policija.

Helene Kupich i njezin suprug istih godina vjerojatno putuju u bijelom VW Caddyju registarskih oznaka Görlitz. Policija ne isključuje mogućnost da su otišli u inozemstvo. No potraga za parom dosad je bila bezuspješna, zbog čega policija moli javnost za pomoć, piše Fenix Magazin.

Helene Kupich je visoka oko 165 cm, mršavije tjelesne građe, ima srednje dugu, plavu kosu i koristi invalidska kolica. Rolf Kupich je visok 185 cm, vitke tjelesne građe, ima sijedu, kratku kosu i sijedu bratu. Mole se svi koji mogu dati informacije o tome gdje se nalaze nestale osobe ili druge relevantne informacije da kontaktiraju policijsku postaju Görlitz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:34