StoryEditor
Crna kronikaOBRTNIK PONAVLJAČ

Iz stana u Varošu preselio na Bilice: dileru amfetamina iz Splita određen istražni zatvor, nađeno pola kilograma speeda raspoređenog u više paketa

6. prosinca 2021. - 11:02

Nad 44-godišnjim dilerom speeda iz Splita određen je istražni zatvor nakon što mu je u stanu u gradskom predjelu Varoš nađeno oko pola kilograma amfetamina speed. Inspektori Službe kriminaliteta droga zaskočili su ga u subotute te mu je pretražen stan i druge prostorije koje koristi.

Tom prilikom su pronađena i oduzeta tri PVC paketića s ukupno 479 grama speeda. Nad njim su proveli kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Uz kaznenu prijavu predan je policijskom pritvorskom nadzorniku nakon čega je priveden na Općinsko državno odvjetništvo gdje je iznio obranu. Nakon ispitivanja je nad njim određen istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela jer je već uhićen i prijavljen za preprodaju iste droge.

Krajem listopada je u istom stanu kod njega nađeno 41 grama speeda i digitalna vaga. Prebačen je u Zatvor u Splitu na Bilicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. siječanj 2022 12:39