StoryEditorOCM
Crna kronikaDA TI SRCE PUKNE

Ivan Mateljan svjedočio je jutros nesreći na pruzi u Kaštel Lukšiću: Na istom mjestu je 2001. poginuo moj sin Marinko, a HŽ kaže da je sve sigurno!

6. veljače 2020. - 15:54
Kaštelanin Ivan Mateljan je jutros išao traktorom u polje kad je naišao na stravičan prizor koji ga je podsjedio na najveću životnu tragedijuDuje Klarić/HANZA MEDIA

U jutrošnjoj prometnoj nesreći u Kaštel Lukšiću kada je teretni vlak, na relaciji Perković-Split, naletio na osobno vozilo, stradala su dvojica muškaraca.

Obojica su prevezena na Hitni kirurški odjel KBC-a Split. Dobra je vijest da nisu životno ugroženi, a naročito kad se vidi u kakvom je stanju Fiat Stilo u kojem su nastradali vozeći se preko pružnog prijelaza.

Nesreća se dogodila u 10.20 sati, u Ulici Svih svetih, na potpuno istom mjestu gdje je prije točno 19 godina smrtno stradao mladi Marinko Mateljan.

Upravo je njegov otac, Ivan Mateljan, jutros išao traktorom u polje kada je vidio da se na kobnom mjestu opet dogodila nesreća.

- Moj Marinko je 2001. godine stradao na istom ovom prijelazu. Ovo nije prvi slučaj... Od toga momenta ništa se na ovom prijelazu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 04:58