StoryEditorOCM
Biznisdetaljna informacija

Porezna uprava: Poduzetnici kojima je odlukom Stožera obustavljen rad Zahtjev za nadoknadu fiksnih troškova trebaju podnijeti do 15. veljače 2021.

Piše Hina
8. prosinca 2020. - 18:16
HZZ će izvršiti isplatu odobrenih plaćenih fiksnih troškova na naznačeni račun u zahtjevuNikola Vilić/Ilustracija/Cropix

Poduzetnici kojima je nedavnom odlukom Stožera civilne zaštite obustavljen rad će zahtjev za nadoknadu dijela ili svih plaćenih fiksnih troškova za prosinac moći podnijeti Poreznoj upravi najkasnije do 15. veljače 2021. godine. 

Predviđeno je to uputom o provedbi mjere nadoknade dijela ili svih plaćenih fiksnih troškova u sklopu mjere potpore za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim koronavirusom, koju je Porezna uprava u utorak objavila na svojim internet stranicama. 

Poduzetnicima kojima je odlukom Stožera civilne zaštite od 27. studenoga obustavljen rad bit će nadoknađen sav ili dio plaćenih fiksnih troškova za mjesec prosinac, a uputom su definirani uvjeti za ostvarivanje toga prava, djelatnosti na koje se odnosi te pobrojani fiksni troškovi za...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 02:21