StoryEditorOCM
Više od sportaje li to moguće

Užasan prizor pred vilom igrača Bayerna, još od Riberyja u Munchenu nisu imali tako neurednog tipa

Piše R. R.
27. lipnja 2023. - 07:30

Nakon turbulentne sezone uključujući i nervozno i teško osvojeno njemačko prvenstvo u Kölnu u zadnjem kolu, Bayernova obrambena zvijezda Dayot Upamecano trenutno se opušta na zasluženom odmoru.

Zatvorene kapije njegove vile u Harlachingu i nepokupljene novine u poštanskom sandučiću daju naslutiti da Francuz ovih dana nije u Munchenu. Vjerojatno je tako i bolje - jer ono što se dogodilo pred njegovom kućom sigurno bi mu pokvarilo raspoloženje.

Smeća na sve strane. Osim boce vina, bilo je tu i nekoliko plastičnih kutija za hranu i šalica za kavu rasutih svugdje po pločniku. Otvorene vreće za smeće koje leže pokraj sugeriraju da bi to moglo biti i smeće Upamecana i njegove obitelji. Svakako je sada najmanje važno kako je došlo do toga da se smeće nađe na ulazu igračeve vile, ali ovo bi se zaista smučilo bilo kome, pa i samom nogometašu.

No, Upamecano nije prvi koji je naišao na ovaj problem. Bivši igrač Bayerna Franck Ribery svojevremeno je imao svog smetlara kojeg mu je ustupio Bayern. Nekadašnja zvijezda nije redovno odlagala smeće, ponekad ga je samo bacala pred ulazna vrata, pa su se susjedi požalili na veliki smrad. Upravo zbog toga je Bayern angažirao ekipu koja se brinula da odlaže smeće umjesto Riberyja

Možda će i sam Upamecano dobiti takvu "uslugu" od kluba. Kao i njegov stariji sunarodnjak, možda je jednostavno tip koji ne vodi računa, pa nije isključeno da je smeće proizvedeno u njegovoj vili.

Upamecano, čija je vrijednost procijenjena na 60 milijuna eura, u Bayern je u ljeto 2021. godine stigao iz Leipziga, a za Bavarce je prošle sezone ukupno odigrao 43 utakmice i postigao je jedan gol uz dvije asistencije. Imao je mnogo kriznih utakmica, a posebno se ističu one protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka, pa ga neki vide kao glavnog krivca za eliminaciju njemačkog prvaka od budućeg prvaka Europe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 04:52