StoryEditorOCM
Više od sportaDVOBOJ LEGENDI

Što se događa? Ibrahimović izazvao Đokovića na okršaj, Srbin mu ekspresno odgovorio ‘spreman sam!‘

Piše M. Bi.
18. lipnja 2023. - 18:36

Sad je to već pravi "rat". Na društvenim mrežama. Zlatan Ibrahimović izaziva na okršaj Novaka Đokovića! Ne, nema tu "ničega" na što ste možda pomislili, ovo je samo zafrkancija dvojice dobrih prijatelja, zbog toga i ono "rat" u navodnike.

Uostalom, Ibra i Đole su veliki prijatelji. Zlatan je nedavno iz pariške lože gledao Noletov trijumf u Roland Garrosu, kao posebni gost osvajača 23 Grand Slam turnira.

No, kako među sportašima uvijek titra žica prestiža u svemu i svačemu, a pogotovo ako sve prati i dobra zezancija, onda se stalno i iznova traže novi izazovi među njima. I podbadanja.

Ovaj put prvi je potegnuo Ibra. Legendarni, odnedavno umirovljeni nogometaš objavio je na društvenim mrežama video iz svog padel kluba u Milanu, na kojemu prezentira zavidne vještine baratanja reketom i lopticom. Bilo je tu i udaraca kroz noge... Ibra, majstore. 

"Nole, kad god si spreman", poručio je Ibrahimović, inače vlasnik nekoliko padel terena u Švedskoj, Novaku.

Na odgovor nije dugo čekao. Najtrofejniji tenisač svijeta svih vremena. koji se sa suprugom Jelenom nalazi u Portugalu, ekspresno mu je uzvratio "Može brate! Spreman sam!". A onda i znakovito dodao:

"Na istoj strani mreže, mi smo nepobjedivi".

Nogometaš kontra tenisača, s reketom u ruci. Kome dajete veće šanse?

Nekako slutimo da bi se u cijelu priču mogao ubaciti i Goran Ivanišević. Ne idu ovakve zafrkancije bez njega...

image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 15:45