StoryEditorOCM
Više od sportakraj potrage

Slučaj koji je šokirao sportsku javnost u Srbiji: uhvaćene su nemilosrdne ubojice mladog vaterpolista

Piše Sport SD
30. studenog 2023. - 11:12

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Srbiji, uhapsili su jutros u Somboru dvojicu mladića iz Subotice zbog sumnje da su ubili Filipa Zeljkovića (21).

Kako se piše, sumnja se da su uhapšeni sredinom listopada pucali iz vatrenog oružja na dvadesetjednogodišnjeg sugrađanina i usmrtili ga. U akciji osumnjičenih za ubojstvo Zeljkovića sudjelovale su policijske uprave u Subotici, Somboru i Žandarmerija, a po nalogu tužiteljstva u Subotici, osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Podsjetimo, vaterpolist je ubijen u noći između 14. i 15. listopada na jednoj benzinskoj pumpi na Segedinskom putu u Subotici, nakon verbalnog sukoba između njega i njegovog brata s jedne strane i napadača s druge. Tada je došlo do tuče, a zatim i pucnjave u kojoj je stradao mladi Zeljković.

Građani Subotice znali su Filipa, jer je bio poznati vaterpolist u nekoliko klubova i imaju samo riječi hvale za mladog sportaša, koji je bio golman u klubu Spartak Prozivka, a igrao je kako navode njegovi prijatelji i u šabačkom vaterpolo klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:16