StoryEditorOCM
Više od sportaOD VRHA DO DNA

Pronijela se šokantna glasina, reagirali odvjetnici: Dani Alves je živ, nije počinio samoubojstvo u zatvoru

Piše M. Bi.
10. ožujka 2024. - 15:59

Dani Alves je živ! Nije izvršio samoubojstvo u zatvoru. Špekulacije o tome krenule su jučer iz Brazila, te su se munjevito proširile društvenim mrežama koje su se doslovno "usijale".

Zbog svega je reagirao njegov PR tim, zajedno s odvjetnicima, te su demantirali takve tvrdnje i potvrdili da je slavni Brazilac živ, odnosno da se radi o tračevima.

Podsjetimo, jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, koji je u fantastičnoj karijeri osvojio 43 trofeja s najvećim europskim klubovima (Sevilla, Barcelona, Juventus, PSG) i dvaput s Brazilom (126 nastupa) bio osvajač Copa Americe, osuđen je prošlog mjeseca na četiri i po godine zatvora jer je 30. prosinca 2022. godine u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni silovao 23-godišnjakinju.

Djevojku je odveo u WC, u jedini dio noćnog kluba koji nije pokriven kamerama, navodno je prvo tražio oralni seks, a nakon što je ona odbila, silovao ju je.

image

Majka, braća i bivša supruga odlaze sa suđenja

Afp

Tijekom istrage Alves je više puta mijenjao iskaz, u početku je sve negirao, potom priznao da je došlo do oralnog seksa, tek na kraju da je "došlo do seksa, ali sporazumnog", ali da to nije želio odmah reći kako njegova supruga ne bi saznala. Sad već bivša supruga Joana Sanz. Nakon što je promijenio tri odvjetnika kazao je da je bio previše pijan i da nije znao što radi.

Tužiteljstvo je tražilo od devet do maksimalnih 12 godina zatvora, osuđen je na četiri i po. Alvesovi odvjetnici imaju pravo uložiti žalbu što znači da slučaj još nije zaključen, a nogometaš ostaje u zatvoru. U kojem je, kažu svjedoci, jako depresivan, kako ne bi i bio. Od vrha do dna...

No, samoubojstvo nije počinio. Nagađanja o tome demantirali su njegovi odvjetnici.

image
Afp
image
Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. ožujak 2024 21:03