StoryEditorOCM
Više od sportaviše od igre

Dino Rađa snimio film, svi mu okrenuli leđa, a on našao put kako da snimka ugleda svjetlo dana, evo kad izlazi

Piše R. R.
6. ožujka 2024. - 20:32

Nakon što je gledateljstvo imalo priliku pogledati ilm o Toniju Kukoču još jedan splitski član Kuće slavnih će prikazati svoju sportsku priču. Možda ne toliko glamurozno na velikim ekranima, ali bez obzira o kojoj se platformi radilo poruke koje Dino Rađa šalje mladima svakako jako puno vrijede.

Rađina karijera bila je izuzetna, klupska u Europi i NBA ligi, te reprezentativna, pa će svatko iz prikazanog filma imati priliku izvući pouku. Čekamo prezentaciju „From Split to Hall of Fame“, a o čemu se sve radi Rađa je sam objasnio na svom Instagram profilu:

"Dragi svi koji ste me ovih godina pitali kad ćete moći pogledati moj film, iman dobre vijesti. Za koji dan ide sve na Youtube ili već negdje dostupno. Malo se odužilo što zbog korona virusa a što zbog nikakvog interesa svih mogućih nacionalnih televizija, ali to me nije spriječilo da ga besplatno, uz pomoć prijatelja iz @Sofascore dam na gledanje svima koji to žele.

Svatko tko pogleda film neka izvuče poruku sam za sebe. Moja poruka je da samo i isključivo teškim radom i odricanjem možeš do rezultata. U filmu se vidi u kakvim uvjetima se treniralo. Nema opravdanja. Garaža, dvorana, teretana, kiša, sunce, hladno, vruće. Sve samo da se odradi trening. Sve drugo vodi nekim drugim putem. Sljedećih dana objavljujem datum, ali svakako vrlo brzo. Stay tuned"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 18:10