StoryEditorOCM
Tenisnovo poglavlje

Šok za Đokovića, došli su do kraja: ‘Rastali smo se, ali ostajemo prijatelji. Odlučili smo ići različitim putevima‘

Piše Sport SD
2. studenog 2023. - 10:49

Novak Đoković potvrdio je kako se rastao sa svojim menadžerima. Trenutni najbolji tenisač svijeta više neće surađivati s Eduardom ArtaldijemElenom Capellaro nakon 15 godina. Srbin je nakon pobjede protiv Tomas Etcheverry na Mastersu u Parizu govorio o novoj suradnji s agentom Markom Maddenom

- Da, promijenio sam dio tima, menadžeri Eduardo i Ellena, koji su bili uz mene više od 10 godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Počinjem novo poglavlje, drugačiji pristup, to je početak, nije lak, bit će potrebni mjeseci da postavimo novi sustav, ali veselim se onome što dolazi, rekao je Novak pa nastavio:

- Neću ulaziti u razloge zašto smo se rastali, samo smo odlučili da nam se razdvoje putevi i to je to, dodao je Đoković.

Elena se bavila odnosima s javnošću i brinula o imidžu najboljeg srpskog tenisača. Prvi reket svijeta s njom je stupio u kontakt preko supruga Artaldija 2009. godine, kada je Đoković potpisao ugovor s poznatim talijanskim brendom "Sergio Tacchini" kojeg je tada zastupao Eduardo.

I nakon što je Novak prestao surađivati ​​s poznatim talijanskim brendom, dvojac se nastavio brinuti o karijeri srpskog sportaša, a postali su kao obitelj. Međutim, nakon više od desetljeća, putovi su im se razišli...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:27