StoryEditorOCM
TenisSVE JE JASNO

Jedna od najvećih legendi stala u obranu Ivaniševića: ‘Više nije zabavno, znate kako to ide...‘

Piše Sport SD
1. travnja 2024. - 20:12

Razlaz Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića i dalje je najvažnija teniska priča u svijetu, a iz dana u dan stižu nove reakcije ne istu. Sada se javio i legendarni Jimmy Connors koji figurira kao novi potencijalni trener srpskog tenisača.

- Ponekad je dobro stvari prodrmati, ali nije više zabavno da je krivica uvijek trenerska. Znate kako to ide - vrijeme je da se riješimo trenera - branio je Connors na neki način Ivaniševića, ali ipak i dodao:

- Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao i ponudio mu sve što je imao.

Connors ima 71 godinu i osam igračkih Grand Slam naslova u karijeri. Kao trener je, između ostalih, vodio Andyja Roddicka i Mariju Šarapovu, a ne bi imao ništa protiv da se Đoković priključi tom nisu imena.

- Đoković će uskoro imati 37 godina i potreban mu je svježi par očiju. Siguran sam da razmišlja o tome koliko mu je još ostalo vremena, a možda je spreman dodatni riskirati da vidi kuda ga to može odvesti. Ja sam van posla, volim sudjelovati u teniskim podcastima i pričati o tenisu, ali bilo bi mi zadovoljstvo i čast da on razmotri da mu ja budem trener - istaknuo je Connors.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:35