StoryEditorOCM
Tenisposuo se pepelom

Đokoviću zviždala cijela dvorana, on na rubu suza rekao: ‘Tragičar sam, što da radim?‘

Piše SPORT SD
25. studenog 2023. - 22:22

U finalu ovogodišnjeg izdanja Davis Cupa tenisača u Malagi igrat će Australija i Italija, nakon što je Australija još u petak u polufinalu svladala Finsku sa 2-0, Italija je u subotu velikim preokretom stigla do 2-1 pobjede protiv Srbije.

Novak Đoković najprije je pretrpio poraz od Jannika Sinnera, a potom je u paru sa Kecmanovićem u odlučujućem meču poražen od para Siner-Sonego. Nakon svega je izašao pred novinare i odmah odgovorio na pitanje hoće li i u narednim godinama igrati za Srbiju:

- Tisuću sam puta ponovio da je najveće zadovoljstvo i čast igrati za Srbiju. Sljedeća godina je daleko. Glava je trenutno vruća...

- Hvala treneru i stručnom stožeru što su napravili sjajnu atmosferu, bodrili nas, davali maksimum u svom radu. Nedostajala nam je jedna lopta, jedan udarac da se plasiramo u finale. Ta lopta je bila moja i ja preuzimam odgovornost. Ja sam tragičar, što da radim? Tako je - rekao je Đoković, koji je na presici bio vidno potišten.

Podsjetimo, Miomir Kecmanović je pobjedom nad Lorenzom Musettijem donio startnu prednost, ali kasnije je Italija ipak bila ta koja je došla do finala.

Izjavu Đokovića pogledajte OVDJE.

image
AFP
image
Lluis Gene/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 21:39