StoryEditorOCM
Strani nogometdrama u rimu

Zvijezda Lazija šokirala sve, sportski direktor otkrio: ‘Kad je Tudor došao, rekao mi je da želi otići iz kluba‘

Piše SPORT SD
13. travnja 2024. - 14:04

Zvijezda Lazija, Luis Alberto, šokirao je navijače i talijansku nogometnu javnost kada je nakon uvjerljive pobjede nad Salernitanom (4:1) javno rekao da želi napustiti klub.

O svemu se sada oglasio i sportski direktor rimskog kluba, Mariano Fabiani:

"Takve se stvari u nogometu događaju, ali možda baš i nije bio prikladan trenutak za to reći. Kad je Igor Tudor imenovan trenerom, Luis Alberto mi je rekao da želi otići na kraju sezone. Rekli smo mu da završi sezonu do kraja na najbolji način, ali nismo mu ništa obećali. Nismo rekli da ćemo mu raskinuti ugovor", rekao je Fabiani i dodao:

"Dogovori se moraju poštivati. Analizirat ćemo situaciju smireno, ali ovo ipak neće proći mirno u očima kluba. Nećemo se svađati, niti pristajati na kompromise. Ne znam što se dogodilo samo šest mjeseci nakon što je produžio ugovor. Razgovarat ćemo".

image
AFP

Podsjetimo, Luis Alberto nakon pobjede je rekao:

"Zadnjih nekoliko tjedana je bilo teško za mene. Ne znam kakav će projekt biti ovdje iduće sezone, ali mogu reći da ja sigurno neću biti dio toga. Već sam zamolio klub za raskid ugovora, ne želim uzeti više ni eura od Lazija. Mislim da je jedino ispravno da se maknem u stranu. Ovaj klub mi je dao jako puno, ali vrijeme je da se maknem i prepustim mjesto drugima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:35