StoryEditorOCM
Strani nogometdruštvene mreže

UEFA se prisjetila nezaboravnog okršaja Modrića i Messija: ‘Htio je zaplakati, pogledajte mu lice‘

Piše Sport SD
3. travnja 2024. - 08:42

LM10 protiv LM10! Tim se videom UEFA prisjetila nezaboravnog okršaja PSG-a i Real Madrida odigranog 9. ožujka 2022. godine.

Sve je u tom srazu divova bilo posebno, ali mnogima će najviše ostati u pamćenju situacija u kojoj je Luka Modrić izdominirao Messija i tako zaokružio fantastičan nastup u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka - pišu Sportske novosti.

Bila je to još jedna velika večer hrvatskog Maestra, ali i Reala, koji je na kraju izbacio PSG preokretom u zadnjih pola sata.

Karim Benzema bio je veliki Realov junak zabivši hat-trick za 3:1 i prolaz (goste je u vodstvo doveo Mbappé u 39. minuti), no UEFA je dvije godine poslije na svojim službenim kanalima istaknula upravo potez Luke Modrića.

Dogodilo se to u završnici utakmice dok je PSG lovio izjednačenje na Santigao Bernabeuu.

Leo Messi sjurio se u jednu kontru s Lukom Modrićem na leđima, ali dvije godine stariji hrvatski kapetan nije odustajao. Sustigao je Argentinca, i savršeno mu klizećim startom oduzeo loptu, na oduševljenje prepunog Santigao Bernabeua.

Messijevo lice nakon tog poteza reklo je doslovno sve:

Modrićev potez i danas, kao i te večeri, oduševljava navijače, pa je hrvatski kapetan u dvoboju dvojice LM10 dobio stotine lajkova i komentara od kojih izdvajamo samo neke.

"Modrić je imao Messija u džepu", "Pogledajte kako Modrić šalje Messija u Inter Miami", "Messijevo lice nakon starta...", "Luka Modrić je pravi LM10", "Modrić igra s 38 godina u Realu, Messi 36 u Miamiju", "Messi je htio zaplakati, pogledajte mu lice!", "Modrić izgleda kao Messijev tata..."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 00:34