StoryEditorOCM
Strani nogometstiže poziv

U Srbiji vlada veliko razočaranje, ovo je glavna sportska vijest: ‘To bi bilo to, Njemačka se raduje‘

Piše Sport SD
12. ožujka 2024. - 12:28

Ranije smo pisali o borbi nogometnog saveza Srbije da uvjere mladog igrača Bayerna, Aleksandra Pavlovića da zaigra za Srbiju. Navodno je sam Dragan Stojković razgovarao s roditeljima veznjaka o njegovoj budućnosti, ali mu je rečeno da on još nije donio odluku - pišu Sportske novosti.

Nagađalo se kako bi već za naredno okupljanje mogao biti pozvan i u A reprezentaciju Njemačke, a sada to i potvrđuju njemački mediji. Bild piše kako je izbornik Julian Nagelsmann odlučio pozvati Pavlovića umjesto Leona Goretzke za dva prijateljska ogleda uoči Eura.

"Ova odluka dolazi kao iznenađenje. Zato što je krivulja forme zvijezde sredine terena trenutno ponovno usmjerena prema gore. U Bayernu se nedavno vratio u vezni red i igrao vrlo dobro", pišu Nijemci.

Dodali su kako je prema ovome Goretzka upitan i za Euro, pogotovo ako dodatno ne podigne razinu svoje igre do kraja sezone.

"Ovo je i važan signal srpskoj reprezentaciji koja se također bori za Bayernov dragulj. Pavlovićev otac je iz Srbije, pa bi i on mogao igrati Srbiju. Ali sada bi mogao napraviti važan korak prema Njemačkoj!", zaključio je njemački list.

U Srbiji, savim očekivano, vlada veliko razočaranje, a do se može iščitati pogledom na naslovnice tamošnjih medija.

"Srbija izgubila Pavlovića! Gotovo je: Talentirani nogometaš Bayerna izabrao je Njemačku!" - glavna je sportska vijest na Kuriru.

"Gotovo - Srbija izgubila Aleksandra Pavlovića! Nijemci nam uzeli najtalentiranijeg igrača Bayerna", objavio je Mondo.

"To bi bilo to, Srbija je izgubila Pavlovića, Njemačka se raduje velikom pojačanju", piše sport.alo.rs

"Aleksandar Pavlović neće igrati za Srbiju, odabrao je ‘zakrpati rupu‘ u Njemačkoj", stoji na sportal.blicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:30