StoryEditorOCM

Svi mislili da je Mourinho ponizio Hrvata, ispalo je da se ponio kao pravi gospodin: ‘Svaka mu čast‘

Piše SPORT SD
13. kolovoza 2023. - 12:19

Roma je u prijateljskoj utakmici pobijedila albanski Partizani s 2:1. Riječ je o klubu kojeg s klupe vodi hrvatski trener Zoran Zekić. Susret je, osim solidnog rezultata za Albance, obilježio i nesvakidašnji potez trenera Rome Josea Mourinha.

Mourinho se, kako su prenijele agencije, navodno u jednom trenutku zakačio sa Zekićem, a navodno je razlog svađe bio Houssem Aouar kojeg su suparnički igrači često faulirali. Zbog straha da ne dođe do ozlijede, Portugalac je odlučio Aouara izvaditi iz igre, pišu Sportske novosti.

Ne bi to bilo ništa neobično da Mourinho prethodno nije napravio svih sedam predviđenih zamjena pa umjesto Aouara nije ušao nitko. Potez Portugalca svi su ispratili u čudu. Ni igraču koji je izlazio nije bilo jasno što se događa, a Mou je sve morao pojasniti i četvrtom sucu.

Ispalo je da je tako ponizio i našeg trenera Zekića i njegove igrače, jer su igrali preoštro. Međutim, prava je istina sljedeća.

- Nama se igrač ozlijedio, a više nisam imao pravo na zamjene. Kad je Mourinho to shvatio, odlučio je izvući svog igrača kako bismo na terenu igrali 10 protiv 10. Postupio je kao pravi gospodin i svaka mu čast - pojasnio je Zekić naknadno za Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:47