StoryEditorOCM
Strani nogometnjemački mediji

Srbija se još uvijek nada, ali gubi bitku za mladog veznjaka. U priču se uključio i Julian Nagelsmann, poziv je spreman

Piše Sport SD
11. ožujka 2024. - 12:21

Aleksandar Pavlović je iskoristio priliku koju mu je dao Thomas Tuchel. Sjajni 19-godišnjak je postao standardan u Bayernu i iz kola u kolo oduševljava sve više. Nastupi nisu prošli nezapaženo pa je u akciju krenuo i nogometni savez Srbije koji Pavlovića želi u reprezentaciji - pišu Sportske novosti.

Dragan Stojković je već pričao s roditeljima mladog veznjaka, a oni su mu poručili kako Aleksandar još uvijek nije donio odluku o tome za koga će nastupati. Ipak, Srbima bi sve moglo pasti u vodu jer se u cijelu priču uključio Julian Nagelsmann i pripremio poziv za Pavlovića koji bi uskoro mogao debitirati za Njemačku, piše Bild.

"Aleksandar Pavlović će dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske susrete s Francuskom i Nizozemskom. Julian Nagelsmann ga je odlučio zvati zbog fenomenalnih igara u dresu Bayerna, ali i činjenice da ga Srbija pokušava nagovoriti da igra za njih i bude u reprezentaciji na Euru", izvještava njemački dnevnik.

image
AFP

Pavlović bi, ako prihvati poziv Nijemaca, trebao debitirati već 23. ožujka protiv Francuske. Njegov suigrač iz Bayerna Leon Goretzka bi ga rado vidio i u reprezentaciji.

- Svatko donosi takve odluke za sebe, ali kad bih mu morao dati savjet, ja bih na njegovom mjestu odabrao Njemačku. Veliki sam Aleksov fan. Igra jako slobodno i to je za mene sjajno. Zabavno ga je vidjeti kako uživa u svakoj sekundi na terenu - kaže Goretzka.

Pavlović je ove sezone odigrao 14 utakmica za Bayern, a pri tome je postigao dva gola i upisao dvije asistencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:44