StoryEditorOCM
Strani nogometogromne promjene

Slijedi veliki remont i svi su na prodaju: Bayernova lista ‘nedodirljivih igrača‘ sve je šokirala

Piše R. R.
9. travnja 2024. - 21:46

Bayern igra najlošiju sezonu u posljednjih deset godina. Promjene u igračkom kadru su neminovnost i praktično svi igrači osim petorice su na prodaju. Ono što predstavlja najveće iznenađenje je to što među nedodirljivim nije Musiala, mladić oko kojeg se trebala graditi budućnost Bayerna.

Ako je vjerovati francuskom L‘Equipeu Aleksandar Pavlović, Harry Kane, Manuel Neuer i Thomas Muller nisu na prodaju. A najveće iznenađenje među njima je svakako Mathys Tel. Zanimljivo da mladi Francuz uopće nije starter kod Thomasa Tuchela, a prošle sezone je bivši nogometaš Rennesa produžio ugovor do 2029. godine. Ove sezone je u početnoj postavi bio samo pet puta, a 18-godišnjak je uspio zabiti pet golova i ostvariti četiri asistencije na ukupno 35 nastupa koliko je imao.

Francuski list navodi da su igrači Kimmich, Coman, de Ligt, Gnabry, Goretzka i Sane među prvim koji bi trebali napustiti Bayern pošto su već otpisani.

Sigurno će biti zanimljivo vidjeti kako će Bayern izgledati u novoj sezoni. Dosta stvari će sigurno zavisiti i od izbora novog trenera.

Xabi Alonso je bio najveća želja, ali se Španjolac zahvalio ne samo Bavarcima već svim zainteresiranim, te je odlučio ostati još najmanje jednu sezonu na klupi Bayer Leverkusena.

Pred čelnicima Bayerna je dosta posla, ali i jako malo vremena, pogotovo jer se ovog ljeta održava Europsko prvenstvo pa će najveće zvijezde Starog kontinenta biti fokusirane na nogomet.

Imali su Bavarci dosta pogrešnih poteza u posljednje dvije godine, sigurno netipično za njemačkog giganta, a eventualna prodaja Musiale bi se sigurno smatrala svojevrsnim „pucanjem u nogu“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:22