StoryEditorOCM
Strani nogometsaudijski kup

Ronalda još nismo vidjeli ovakvog, poraz mu je teško, suze sve govore

Piše SN
1. lipnja 2024. - 09:18

Al-Hilal je nakon boljeg izvođenja jedanaestaraca (5:4) svladao Al Nassr i tako stigao do naslova Kupa Kralja Saudijske Arabije. Bila je to nevjerojatna utakmica prepuna uzbuđenja u kojoj je puno posla imao i argentinski sudac Herrera koji je žute kartone dijelio na sve strane - pišu Sportske novosti.

Već u sedmoj minuti Aleksandar Mitrović postiže je zatresao mrežu za prednost domaće momačdi, a potom je usijedio niz prilika s jedne i druge strane. Najbliži golu bio je Cristiano Ronaldo, škarice su završile na vratnici protivničkog gola, ali rezultat se do poluvremena nije mijenjao.

image
AFP

Potom su stigli novi problemi za Al Nassr nakon samo deset minuta u nastavku kada je crveni karton zbog izgranja izvan kazneng prostora dobio vratar David Ospina. Ipak, brojčane snage na terenu su bile izjednačene kada je Al Bulayhi zaradio direktan crveni karton zbog udaranja protivnika, a da bi nekoliko sekundi kasnije Yahya zabio za 1:1, a tim se rezultatom otišlo u produžetke u kojima nije bilo pobjednika.

Suze Cristiana Ronalda pogledajte OVDJE.

image
AFP

Moralo se potom pristupiti jedanaestercima, a trojica igrača Al Nassra su promašila. Tragičari su bill Al Hassan i Al Nemer. Al-Hilal je nakon prvenstva uzeo i Kup Kralja, Cristiano Ronaldo jednostavno ne može do trofeja u Saudijskoj Arabiji, a taj je poraz teško pao Portugalcu koji je po završetku utakmice završio u suzama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 16:26