StoryEditorOCM
Strani nogometporuka iz arabije

Rakitić ‘zaprijetio‘ Modriću: ‘On mi je kao brat. Napravit ću sve da dođe‘

Piše Sport SD
24. travnja 2024. - 10:27

Bivši Vatreni i sjajni 35-godišnji hrvatski veznjak Ivan Rakitić poput Cristiana Ronalda i brojnih drugih nogometnih zvijezda odlučio je na kraju karijere potpisati za klub iz Saudijske Arabije - pišu Sportske novosti.

U Al Shabab stigao je u siječnju ove godine iz španjolske Seville u kojoj je proveo posljednje četiri godine. Ranije je nastupao za Barcelonu, Schalke 04 i Basel, a za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je 106 nastupa i zabio 15 golova. Posebno se pamti njegova uloga u osvajanju srebrne medalje na Svjetskome prvenstvu u Rusiji 2018. s Lukom Modrićem i ostalim suigračima.

Upravo je zbog hrvatskoga kapetana ponovno došao u fokus nogometne javnosti.

Modrića se već nekoliko mjeseci povezuje s brojnim europskim, azijskim i američkim klubovima, premda s 38 godina na leđima hrvatski maestro i dalje vuče Real Madrid prema novoj tituli španjolske La Lige, a i mogućem novom naslovu Lige prvaka.

image

Rakitić u dresu Al Shababa

AFP

Sada je, pak, stigla ponuda i iz Saudijske Arabije u koju ga poziva njegov veliki prijatelj Rakitić:

"Napravit ću sve da dođe. A dođe li Modrić u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab, imat će problema sa mnom," smijući se, izjavio je Ivan Rakitić za Arab News.

"On mi je kao brat. Ako se odluči preseliti, to bi bilo nevjerojatno. Nazvao bih ga direktno nakon dvije minute da pokušam učiniti sve za Al Shabab, za Saudiju, da ga dovedem u Saudi Pro Ligu ili da mu dam sve informacije koje mu možda trebaju." poručio je bivši veznjak Vatrenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:35