StoryEditorOCM
Strani nogometNIKOME NIJE JASNO

Nova glupost Realove zvijezde, prvo nasrnuo na igrača pa ga pokušavao poljubiti

Piše SPORT SD
5. studenog 2023. - 23:53

U posljednjem susretu 12. kola La Lige nogometaši Real Madrida nisu uspjeli upisati pobjedu protiv Rayo Vallecana na Santiago Bernabeu. Utakmica je završila rezultatom 0:0, pa tako Kraljevi nisu uspjeli kapitalizirati prošlotjednu 2:1 pobjedu protiv Barcelone u El Clásicu.

Osim neodlučenog rezultata, navijači Real Madrida mogli su svjedočiti vrlo neobičnom ponašanju jednog od svojih ljubimaca. Riječ je o braniču Antoniju Rüdigeru, koji se na samom kraju utakmice našao u klinču s igračem Rayo Vallecana Florianom Lejeuneom te se nepotrebno odlučio sukobiti s njim.

Rüdiger je u jednom trenutku, nakon što su izašli iz duela, iz čista mira nasrnuo na igrača, koji je ostao zbunjen njegovim ponašanjem. Njemački reprezentativac je nakon toga stisnuo Lejeunea i počeo mu nešto dobacivati, a toliko se približio da je ostavio dojam kao da ga želi poljubiti.

Rüdiger nije uspio poremetiti koncentraciju gostujućeg braniča, koji će sigurno biti zadovoljniji ishodom susreta. Madriđane u sljedećem susretu očekuje susret s Valencijom, ponovno na Santiago Bernabeu, dok će Rayo Vallecano kod kuće dočekati Gironu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:03