StoryEditorOCM
Strani nogometnema više tuluma

Neymaru se nimalo neće svidjeti novo pravilo koje je uveo Luis Enrique za igrače PSG-a

Piše R. R.
7. srpnja 2023. - 06:55

Brazilska zvijezda Neymar još je uvijek pod ugovorom s PSG-om iako se konstantno spominje mogućnost njegovog odlaska. Ipak, za sada je još uvijek tu, ali pitanje je koliko će mu biti drago što ostaje nakon što čuje za novo pravilo koje se uvodi dolaskom Luisa Enriquea.

Neymar je poznat kao nogometaš koji se izuzetno voli zabavljati i provoditi noći po raznim tulumima. Brazilac je često znao biti „u akciji“ do zore i potom dolaziti na utakmice kao da se ništa nije dogodilo. Klub mu je to u prošlosti dozvoljavao, no dolaskom Luisa Enriquea na mjesto trenera francuskog prvaka, Neymar može zaboraviti na sve pogodnosti koje je imao.

Španjolski stručnjak nema previše razumijevanja za nogometaše koji žive nesportski. Zabranio je noćne provode i izlaske do zore, osim ako nije u pitanju zajednička proslava. To će sigurno biti žestok udarac za Brazilca koji je navikao na lagodan život i izlaske u Parizu i Barceloni. No tome je došao kraj.

Ovo pravilo sigurno će teško pasti Neymaru i možda će to utjecati na njegovu odluku o eventualnom odlasku iz kluba što navijači francuskog prvaka baš žele. Neymar se u proteklom razdoblju povezivalo s odlaskom u Saudijsku Arabiju, povratkom u Barcelonu, kao i s nekoliko engleskih klubova, ali nikakve konkretne opcije trenutno nisu na njegovom stolu.

Neymar je u dresu francuskog velikana u proteklih šest godina odigrao 173 utakmice i ima učinak od 118 pogodaka i 77 asistencija. I dalje je najskuplji nogometaš u povijesti. PSG ga je Barceloni 2017. godine platio nevjerojatnih 222 milijuna eura i za sada nema naznake da bi netko uskoro mogao oboriti ovaj rekord.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 06:04