StoryEditorOCM
Strani nogometproblemi su prošlost

Dobra vijest iz Madrida, Splićanin se oporavio: normalno trenirao i čeka odluku Simeonea

Piše Hina
6. studenog 2023. - 18:26

Hrvatski nogometni vratar Ivo Grbić (27), koji je zbog gastroenteritisa propustio u petak utakmicu svog Atletico Madrida i Las Palmasa, u ponedjeljak je normalno trenirao pa je na raspolaganju za susret Lige prvaka sa Celticom.

"Danas je Grbić normalno trenirao", rekao je Atleticov dužnosnik za Hinu nakon posljednjeg treninga, a uoči utakmice u utorak.

Atletico Madrid još uvijek nije objavio popis igrača za utakmicu sa Celticom.

Grbić, rezervni vratar madridskih crveno-bijelih, još uvijek nije dobio priliku zaigrati ove sezone. Trener Diego Simeone među vratnicama drži slovenskog reprezentativca Jana Oblaka (30).

Grbić je prošli četvrtak propustio trening zbog gastroentiritisa, odnosno infekcije i upale želuca i crijeva, koja je često uzrokovana virusima ili bakterijama. Zbog toga nije otputovao na Kanarske otoke gdje je u petak četvrtoplasirani Atletico izgubio s 1-2 od Las Palmasa u španjolskom prvenstvu.

Atletico i škotski prvak Celtic će u utorak u 21 sat odmjeriti snage na madridskom stadionu Metropolitano. Te dvije momčadi su prije dva tjedna odigrale 2-2 u Glasgowu.

U toj skupini nakon tri odigrana kola vodi nizozemski Feyenoord sa 6 bodova, Atletico ima 5, talijanski Lazio 4, dok je Celtic na začelju s jednim osvojenim bodom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:15