StoryEditor
Strani nogometmisteriozna priča

'Deset dana sam bio potpuno slomljen jer mi nije bilo jasno što sam krivo napravio, a on mi ništa nije htio reći': Moreno se i dalje ne miri s načinom na koji ga je Enrique'uklonio iz reprezentacije

Piše PSD
29. studenog 2019. - 11:54

Roberto Moreno dobio je otkaz na mjestu izbornika španjolske reprezentacije, a klupu se vratio Luis Enrique.

Moreno se nakon utakmice s Rumunjskoj u suzama oprostio od igrača, a samo nekoliko dana kasnije Enrique ga je i potpuno uklonio iz reprezentacije.

- To je bila moja odluka. Nije bio vjeran. Rekao mi je da će biti izbornik na Euru i da će se nakon toga vratiti kako bi mi bio pomoćnik. Ne želim takve ljude u svojem stožeru, nije dobro biti preambiciozan - rekao je Enrique.

Ubrzo je reagirao i sam Moreno koji je ostao šokiran ovakvim potezom bivšeg trenera Barcelone.

- Da ja nisam bio vjeran on nikada ne bi bio trener. Prije našeg sastanka na kojem smo se dogovorili da će on otići zbog obiteljske tragedije i zatim se vratiti, ja i Enrique smo se sastali još jednom. Tada mi je poručio kako je ponosan na mene što sam prihvatio uskočiti na njegovo mjesto dok ga nema i tako mu pomoći u teškim trenucima - rekao je Moreno pa nastavio:

- Kada me izostavio iz reprezentacije bio sam u šoku, pogotovo zbog činjenice što su svi znali što se događa osim mene. Deset dana sam bio potpuno slomljen jer mi nije bilo jasno što sam krivo napravio, a on mi ništa nije htio reći. Najviše od svih sam ga htio ponovno vidjeti na treningu i biti dio njegovog stručnog tima na Europskom prvenstvu. Vjerovatno nikad neću saznati zašto se sve ovo dogodilo, zaključio je.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 20:21