StoryEditorOCM
Strani nogometzanimljiva priča

Brozović i ostali Europljani zbog konzervativnih zakona neće uopće živjeti u Saudijskoj Arabiji, već u susjednoj zemlji?

Piše SPORT SD
19. srpnja 2023. - 15:57

Saudijska Arabija ovo ljeto pokušava dovesti sve igrače iz Europe koji tamo žele doći (ali i neke koji ne žele), a među novopridošlicama na Bliski istok je i naš Marcelo Brozović koji je potpisao za Al Nassr.

Transferima u Saudijsku Arabiju ni približno nije kraj, iako mnogi dvoje isplati li im se ići tamo, jer je, bez obzira na nemjerljivo veću plaću, zemlja kulturološki drastično različita od Europe.

No, engleski Daily Mail donosi zanimljivu priču o tome kako su neki nogometaši odlučili da zbog konzervativnih zakona neće živjeti u Saudijskoj Arabiji, već da će živjeti u Bahreinu, susjednoj državi koja je od najvećih saudijskih klubova udaljena između samo stotinjak kilometara.

U Bahreinu su noćni život i turistička ponuda puno bogatiji, a također je dozvoljeno piti alkohol u javnosti, za razliku od Saudijske Arabije. Daily Mail piše da će zasad tamo živjeti obitelji europskih nogometaša, ali nije isključeno da se i neki od njih za stalno preseliti pa putuju na treninge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:20