StoryEditorOCM
Strani nogometuvjerljivo

Brozović asistirao Ronaldu za gol, ali sudac sve poništio, Cristiano lijepom gestom propustio zabiti hat-trick

Piše Sport SD
29. kolovoza 2023. - 22:53

Nogometaši Al Nassra slavili su protiv Al Shababa domaću 4:0 pobjedu u 4. kolu saudijskog prvenstva.

Dvostruki strijelac za Al Nassr bio je Cristiano Ronaldo, a ujedno je asistirao i Sadiju Maneu za treći pogodak. Među strijelce se za pobjednički sastav upisao i Sultan Al Ghannam koji je postavio konačnih 4:0. u 80. minuti.

Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret za pobjednički sastav, prenose Sportske novosti.

Oba svoja gola Ronaldo je zabio iz jedanaesteraca, u 13. i 38. minuti, a u 40. je poslužio Manea. Zanimljivo je kako je nedugo nakon postizanja gola Mane ušao u fizički obračun sa suparničkim igračem Iagom Santosom zbog čega su obojica kažnjeni sa žutim kartonom.

Kažimo da je Ronaldo mogao zabiti i hat-trick. Njegov gol glavom iz 18. minute na asistenciju našeg Brozovića iz kornera je poništen zbog prekršaja u napadu, a jedanaesterac iz 63. minute prepustio je na izvođenje suigraču Ghareebu koji priliku nije iskoristio. Poništeni gol Ronalda na asistenciju Brozovića pogledajte OVDJE, a lijepu gestu Portugalca i prepuštanje izvođenja penala suigraču OVDJE.

Kažimo da je Al Tai Krešimira Režića poražen u gostima kod Al Ahlija 2:0, dok je Al Fateh Slavena Bilića remizirao u gostima kod Damaca 2:2.

Nakon četiri odigrana kola Al Nassr ima 2 pobjede i 2 poraza, te zauzima šesto mjesto sa 6 bodova. Lider Al Ittihad na kontu ima maksimalnih 12 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:52