Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor

Bivši napadač Hajduka potpisao novi ugovor s Olimpijom: Zahvalan sam za ponuđenu priliku u klubu koji je prepoznao moj trud i golgeterski učinak

Piše Hina
21. veljače 2020. - 17:36
Nikola Vilić/Arhiva/Hanza Media

Hrvatski nogometaš Ante Vukušić (28) potpisao je novi ugovor s ljubljanskom Olimpijom, trenutačno vodećom ekipom slovenske prve lige i višestrukim prvakom, objavio je u petak Vukušićev klub za koji on igra od ljeta prošle godine.

Napadač iz Sinja, bivši hajdukovac, novim je ugovorom za Olimpiju vezan do lipnja 2022. godine. Vukušić je trenutačno je vodeći strijelac u slovenskoj prvoj ligi, te jedan od najzaslužnijih što je klub nakon jesenskog dijela prvenstva vodeći na tablici. Otkako igra za Olimpiju na 25 utakmica postigao je 17 golova te šest asistencija.

"Sretan sam i zahvalan za ponuđenu priliku u Olimpiji koja je prepoznala moj trud i golgeterski učinak", kazao je Vukušić prilikom potpisivanja ugovora, dodavši da ga to još više motivira i da s ekipom želi osvojiti naslov prvaka.

Predsjednik Olimpije Milan Mandarić rekao je kako je zadovoljan što je ugovor produžen s odličnim igračem i prvim strijelcem lige, te da to pokazuje kako klub radi na dugi rok i želi nove uspjehe.

#ANTE VUKUšIć#NK OLIMPIJA LJUBLJANA

Izdvojeno