StoryEditorOCM
Strani nogometbivši vatreni

Ante Rebić je razočarao sve u Milanu, klub je već prihvatio ponudu za njega. Evo gdje će završiti

Piše SPORT SD
5. lipnja 2023. - 14:23

Prema pisanjima talijanskih medija, Ante Rebić bi uskoro trebao napustiti Milan. Klub ga je otpisao nakon njegovih postupaka i ponašanja na treninzima. Naime, ne poštuje upute trenera Piolija i ne daje sve od sebe na treninzima.
Sportski direktor i legenda kluba Paolo Maldini na Hrvatu želi zaraditi 10 do 15 milijuna eura, što ne bi trebao biti problem, jer kako se čini, ponuda ne nedostaje.

Po svemu sudeći, Rebićev novi klub će biti Bešiktaš, piše turski Fotomaç.

"Hrvatski nogometaš trebao bi otići na posudbu s pravom otkupa, a turski klub plaćat će 60 posto Rebićeve plaće. Ako ga Milan odluči prodati nakon isteka posudbe, dobit će osam milijuna eura", navodi turski medij.

Ugovor ga s talijanskim velikanom veže do 2025. godine, ali malo je vjerojatno da će ostati u Milanu do tada. Naime, uz spomenuti loš odnos između njega i trenera, Rebić je ove sezone zabio samo tri gola.

Talijanski Sky Sports je pisao da bi se Rebić mogao vratiti u Bundesligu, gdje je i proigrao prvi put, u Eintracht Frankfurtu gdje ga je trenirao Niko Kovač, ali turski velikan se čini izglednija opcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 03:49