StoryEditorOCM
Rukometlegendarni kapetan

Metličić se jasno usprotivio zbog Vujovića: ‘On nema što tražiti kao hrvatski izbornik. To bi bila velika greška‘

Piše I. M.
25. siječnja 2024. - 15:34

Hrvatska rukometna reprezentacija nije se baš proslavila na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, pa tako danima slušamo i čitamo izjave domaćih rukometnih autoriteta koji kritiziraju jako lošu igru igrača Gorana Perkovca, kao i samog izbornika.

Možda je sve nekako teže za prihvatiti, jer je početak turnira izgledao obećavajuće. Naime, u Mannheimu smo odigrali tri susreta bez poraza, ali uslijedio je šok nakon što je Austrija uzela bod, pa je i ona euforija koja se probudila pobjedom protiv Španjolske, splasnula. No, svejedno smo pomislili da možemo sve, ali to u Kolnu nismo pokazali. Četiri utakmice reprezentativci su završili s tri poraza i jednom "beskorisnom" pobjedom, onako za sretan put.

image
Ante Cizmic/Cropix

Ima boljih

Krenula su se nametati brojna pitanja oko izbornika, a dobar dio publike Perkovca smatra glavnim krivcem za debakl u Njemačkoj te zazivaju nekog drugog na klupi reprezentacije. U "moru" imena isplivao je i Veselin Vujović, crnogorski trener koji je dobro poznat hrvatskoj publici, budući da je vodio RK Zagreb.

A što o Vujoviću misli legendarni hrvatski rukometaš Petar Metličić, jasno je dao do znanja u razgovoru za Sportklub u kojem se usprotivio mogućem dolasku Crnogorca:

- Što se tiče Vujovića, mislim da bi to bila velika greška, mislim da Vujović nema što voditi hrvatsku reprezentaciju. Ima tu boljih i kvalitetnijih ljudi - rekao je Metličić.

image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:44