StoryEditorOCM
Ostalou 17 sati

Kaštela na nogama, igra se majstorica, pobjeda donosi finale: ‘Bila bi to velika nagrada za ovu mladu ekipu‘

Piše Sport SD
21. travnja 2024. - 13:20

Polufinalnu seriju doigravanja za prvaka države OK Ribola Kaštela i MOK Mursa Osijek ipak će završiti „majstoricom“. Nakon pobjede OK Ribola Kaštela u prvoj utakmici s 3:0 u Kaštelima, Osječani su dobili s 3:1 na svom terenu, tako će o ulasku u finale odlučiti u trećoj utakmici koja se igra danas u Gradskoj dvorani u Kaštel starom od 17 sati, a susret će i ovog puta izravno prenositi Sportska televizija.

Trener Ivan Rančić najavio je majstoricu:

- Odlučujuću utakmicu trebali bi odigrati puno bolje nego u Osijeku. Svjesni smo važnosti, pobjeda donosi finale, eventualni poraz drugu poziciju, osim ako Mursa ne bude prvak države. Međutim, više od svega bi htjeli igrati finale, jer to je za ovu mladu ekipu, koja je dosta naporno radila jedna velika nagrada za sav trud, stvarno smo se namučili.

image
OK Ribola Kaštela

- Utakmicu u Osijeku smo već zaboravili, jednostavno nismo bili dovoljno dobri, nismo bili spremni na taj pritisak važnosti utakmice. Krenuli smo dobro, drugi set smo naglo pali, napravili jedan priključak, došli na poen razlike, međutim kad to nismo realizirali, utakmica je otišla u njihovom pravcu.Tako da, kako sam i najavio, da nas očekuje teška serija, eventualna treća se i dogodila, što je možda i najrealnije za sraz ove dvije ekipe, iskusnije Murse i možda nas talentiranijih, mlađih, potentnijih.

- Očekuje nas teška utakmica, očekujem punu dvoranu, međutim uz to, nama će biti i vrlo važno da odigramo na puno boljem nivou nego u Osijeku, da budemo hrabri da budemo mirniji, da budemo odlučni. Dat ćemo sve od sebe, odnosno borit ćemo se da uđemo u finale Prvenstva.

Prvi finalist je HAOK Mladost koji je u dvije polufinalne utakmice pobijedio OKM Centrometal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:52