StoryEditorOCM
Ostalorizična situacija

Drama za reprezentaciju Hrvatske, zbog prijetnje ratom otkazane im utakmice pred povijesni nastup

Piše SPORT SD
13. kolovoza 2024. - 09:44

Ljeto je vrijeme priprema, dovode se igrači, igraju se trening utakmice... Slijede uvijek teški izazovi, treba ih dočekati što spremniji. Često putuju momčadi negdje daleko, igraju i treniraju s raznim protivnicima, a jedna naša reprezentacija naišla je na posve poseban problem. Naime, naša futsal reprezentacija imala je zakazan pripremni susret s Iranom, ali je on otkazan zbog "visoko rizične političke situacije". Ne treba trošiti riječi o događajima na Bliskom Istoku posljednjih mjeseci, ne pokazuju se nikakve naznake stišavanja.

Slijedi futsal reprezentativcima Svjetsko prvenstvo, moraju se pripremati, a brzo su našli zamjenu, odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Mađarske.

"Zbog visoko rizične političke situacije u IR Iran te preporuke hrvatskog Veleposlanstva u Teheranu o izbjegavanju putovanja u navedenu državu, utakmice futsal reprezentacije u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom Irana su otkazane. Futsal reprezentacija će umjesto otkazanih utakmica s Iranom odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Mađarske 25.8. u Budimpešti", stoji u objavi saveza.

image
Danijel Soldo/Cropix
image


 

Danijel Soldo/Cropix
image
Danijel Soldo/Cropix
image
Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 21:44