StoryEditorOCM
Košarkadohvatili se

Westbrook završio na parketu krvave glave pa skočio na protivničkog igrača! U gužvu uletio i LeBron

Piše Robert Šola/SN
27. studenog 2022. - 13:22
SAN ANTONIO, TX - NOVEMBER 26: Tre Jones #33 of the San Antonio Spurs steals the ball from Russell Westbrook #0 of the Los Angeles Lakers in the second half at AT&T Center on November 26, 2022 in San Antonio, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ronald Cortes/Getty Images/AFP (Photo by Ronald Cortes/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP)Ronald Cortes/Getty Images Via Afp

Russell Westbrook je u noćašnjem srazu Lakersa Spursa doslovno prokrvario. Bek Los Angeles Lakersa nastradao je u trećoj četvrtini, a krivac za incident bio je centar Spursa Zach Collins, koji ga je nezgodno udario.

Krv je odmah počela curiti iz glave bivšeg MVP-a lige, koji je potom skočio kako bi se suprotstavio Collinsu. Na sreću, LeBron James ga je primio i odvukao sa strane, pišu Sportske novosti.

Collins je zaradio prekršaj za opasnu igru, što je značilo automatsko izbacivanje do kraja utakmice. Westbrooku je dodijeljena tehnička pogreška zbog njegove reakcije, ali je ostao na parketu da izvede svoja slobodna bacanja prije nego što je sjeo na klupu.

Iako je propustio sljedećih nekoliko minuta, Lakersi su na kraju osposobili Westbrooka te je zaigrao u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:19