StoryEditorOCM
Košarkažestoka reakcija

Poraz od Splita šokirao najboljeg trenera Europe; Obradović: ‘Ovo je velika sramota! Ispričavam se navijačima‘

Piše Frane Vulas
5. veljače 2024. - 21:45

Željko Obradović koji je kao trener devet puta osvojio Euroligu najveće je trenersko ime starog kontinenta. Zbog toga je prije nekoliko mjeseci i dočekan aplauzom na Gripama. Međutim, nije očekivao da će nakon lagane pobjede nad ‘žutima‘ u gradu pod Marjanom večeras uslijediti uzvrati Splićana u Štark Areni. Poslije poraza od Splita dugo se čekao Obradović na konferenciji za medije, pa je potom po dolasku kazao.

- Čestitam momčadi Splita na apsolutno zasluženoj pobjedi. Igrali su neusporedivo bolje od nas. Prva stvar koju moram uraditi jest da se ispričam svim navijačima koji su došli u dvoranu gledati ovo naše nevjerojatno loše izdanje. Kada momčad izgleda ovako kako izgleda onda trener treba da se zapita i da preuzme odgovornost. Ja je preuzimam – rekao je u uvodu Obradović.

Kalkuliranje sa sastavom mu se obilo o glavu.

- Znali smo da je iza nas težak ritam susreta, kao i ispred nas. Razmišljali smo da odmorimo dva igrača, Kevina (Puntera, nap.a.) bkoji je u zadnjim utakmicama imao veliku minutažu i P.J.-a (Doziera, nap.a.) koji ima problem s nogom. Plus treći Trifa (Uroš Trifunović, nap.a.), za kojeg još traje utvrđivanje zbog čega mu je pozlilo na putu (na letu prema Bologni na utakmicu Eurolige protiv Virtusa, nap.a.). Još jednom isprika svim navijačima Partizana što su gledali ovakvo izdanje momčadi. Ovo je velika sramota – kazao je Obradović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:41