StoryEditorOCM
Košarkaproduženje ugovora

Hezonja: Gospodin Florentino Pérez mi zaprijeti svaki puta kada me vidi u kantini kako bih ostao

Piše Hina
21. svibnja 2024. - 21:21

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) rekao je u utorak da se nada produženju ugovora s europskim prvakom Real Madridom.

Hezonji ugovor istječe za mjesec dana, odnosno 30.lipnja.Novinari su ga u Madridu upitali hoće li ostati u klubu nakog tog datuma."Nemam pojma", odgovorio je na konferenciji za medije uoči Final Foura Eurolige.

"Gospodin Florentino Pérez (predsjednik Real Madrida) mi zaprijeti svaki puta kada me vidi u kantini kako bih ostao ovdje. Nadam se da će tako i biti", dodao je nasmiješivši se.

Hezonja, koji je došao u ljeto 2022. iz ruskog UNICS Kazana, objasnio je da se vode pregovori."Razgovarali smo s (direktorom) Albertom Herrerosom i ostalima, te svi jednako razmišljamo", rekao je.Poručio je da će to pitanje biti riješeno nakon Final Foura koji počinje u petak.

"Sada nije trenutak za ometanje ekipe privatnim stvarima. Volio bih produžiti ugovor, ali to sada ne bi bilo profesionalno. Doći će savršeni trenutak za tu stvar, za koju se s obje strane borimo", izjavio je.

Igrači putuju u srijedu u Berlin gdje će pokušati obraniti lanjski naslov prvaka Europe."Dolazimo na jako visokoj razini. Imamo potencijal da postanemo najbolja momčad u povijesti Eurolige", rekao je Hezonja. Dodao je da je u ekipi "dobra kemija" pa svaki igrač doprinosi zajedničkom cilju.

Real Madrid će u petak igrati protiv Olympiacosa dok se u drugom polufinalu susreću Panathinaikos i Fenerbahče.

"Kraljevskom klubu" je to deseti nastup na Final Fouru od 2011. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 21:31