StoryEditor
Hajdukuvik kontra

Žestoka reakcija starog Torcidaša: Kako nam uzimate titule, tako nam kradete i naše video snimke!

Piše R. R.
23. listopada 2017. - 19:38
jp_hajduk_dinamo5-211017

Žestoku reakciju starog Torcidaša Ante izazvala je Dinamova objava videa “Prekrasna atmosfera na Poljudu” u kojoj je GNK Dinamo želio prikazati kakva ih je atmosfera dočekala na velikom derbiju u Splitu. No montažer videa očito je zaboravio na autorska prava pa se poslužio tuđim djelom.

Javio nam se torcidaš Ante koji redovno svoje uratke objavljuje na Facebook stranici “Uvik kontra” i koji je prepoznao dijelove svoje snimke. Uz oba materijala stigao nam je i popratni tekst.

- Toiko je jadan taj mali klubić koji ima više rođendana nego engleska kraljica godina, da čak kradu i privatna videa od pripadnika Torcide, a u svrhu blaćenja, gle čuda, HNK Hajduka koji ima samo jedan rođendan. Druga sekvenca videa o atmosferi na Poljudu je moja snimka koju sam osobno snimio na utakmici, ali su je kopirali, skinuli moj štambilj stranice i stavili svoj, prikazavši ga kao njihovo autorsko djelo - napisao nam je Ante.

 

- Najbolje od svega je da su ukrali video od starog Torcidaša. To je rezultat “njihovog” poštenja, rezultat je to njihovog ruganja s Hrvatskom i hrvatskim ljudima, pa čak u najvećoj mjeri i s navijačima koji su nekad navijali za taj klub. Meni nikada ne padne na pamet njih pratiti, ali eto oni su se pokazali, prate sve što torcidaši rade i onda kopiraju.

 

- Evo im još jedan video, kao poklon, zgodno ga je “ukrast”, pa se čudim kako i njega nisu objavili - zaključio je ljutiti Torcidaš.

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2021 12:16