StoryEditorOCM
HajdukVRIME JE

Turci objavili: Džeko želi u Hajduk! Ali, postoji problem, pogledajte što bi ga moglo zaustaviti na putu do Poljuda

Piše M. Bi.
23. lipnja 2024. - 12:50

Nije tajna da Hajduk želi Edina Džeku. Nije tajna niti da Džeko voli Hajduk, da je rekao da bi jednoga dana volio zaigrati za Bijele jer ga ‘pali‘ atmosfera Poljuda. Nije tajna ni da voli Dalmaciju, da je u Romi igrao zajedno s Nikolom Kalinićem, sadašnjim sportskim direktorom Hajduka, a u Interu s Ivanom Perišićem, da mu je kum Senijad Ibričić...

A nije tajna niti da Jose Mourinho, novi trener Fenerbahčea, za koji je Džeko ugovorom vezan još godinu dana, ne vidi bosanskohercegovačkog napadača u kombinacijama za nadolazeću sezonu.

Tajni nema. No, Džeko još nije došao u Hajduk, a ka‘ će – ne znamo. Džeko poput Đekne.

Izvori bliski nogometašu rekli su nam da će Edin definitivno odlučiti u srpnju čiji će dres nositi buduće. Lijepo mu je u Istanbulu, ali ni on ne miriše Mourinha. Teško će njih dvojica zajedno. I zato ga mnogi vide na Poljudu.

Međutim, turski mediji pišu, tvrde, a Sportske novosti prenose, da bi Fenerbahče mogao pokvariti takvu računicu, da želi Džeku trampiti za drugog igrača. Džeko bi otišao u Bešiktaš, a Vincent Aboubakar bi otamo došao u Fener!

Dva kluba, veliki rivali, navodno su, Turci pišu, već stupila u kontakt po pitanju razmjene ove dvojice igrača. Što trenutno udaljava Dijamanta od Poljuda. Ali...

image
Antonio Balić/Cropix
image

Fenerbahče ga želi poslati u Bešiktaš

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 12:51