StoryEditorOCM
HajdukRat Titana

Tko je jači? Romano opalio ‘pljusku‘ Di Marziu, evo što on kaže o povratku Perišića u Hajduk

Piše R. R.
6. srpnja 2023. - 19:04

Prijelazni rok je u punom jeku, jedna informacija izmjenjuje drugu i izluđuje navijački puk. Prije samo par sati poznati talijanski novinar i insajder Gianluca Di Marzio je plasirao vijest da je Ivan Perišić blizu povratka u Hajduk

I sve se diglo na noge, mreže su se užarile, Ivane #vrimeje, zaziva se Omišanina još od 2018. godine. I bio je odgovor od samog Perišića „bit će vrime, kad bude vrime“. Ali nigdje nismo dobili ono njegove „evo mene, moji ljudi“.

Nakon Di Marzija na ovu temu se javio i Fabrizio Romano, rat titana u punom je jeku. Fabrio je na svom twitteru objavio nešto što je „hladan tuš“ za sve navijače Hajduka.

- Nema nikakve službene potvrde da će Ivan Perišić napustiti Tottenham u ovom prijelaznom roku. U londonskom klubu nisu donijeli nikakvu odluku oko hrvatskog reprezentativca.

Tko je jači, tko ima bolju informaciju, Di Marzio ili Romano. Perišić? On se ne izjašnjava, čovjek individualno trenira za početak sezone.

Nakon povratka sa Svjetskog prvenstva iz Katra, Perišić je oduševio sve navijače kada je najavio da se želi vratiti u Split: "Nećete još dugo čekati moj povratak", rekao je tada.

Perišić trenutno ima 34 godine, a 17 godina, dakle pola života je lutao po Europi, a sada je nikad bliže povratku kući. Nikada nije zaigrao za prvu momčad Hajduka jer je već 2006. otišao u Socheaux.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 16:31