StoryEditorOCM
HajdukLijepe slike

Bijeli su slavili, na kraju su pozdravili navijače, evo i kako, a najmlađe je jedan igrač ponovno oduševio

Piše Sport SD
18. kolovoza 2024. - 20:51

POZDRAV NAVIJAČIMA

Nema više odlazaka na tartan ispod sjevera. Otkako je Gattuso trener igrači navijače pozdravljaju s travnjaka, a tako je bilo i danas nakon pobjede protiv Varaždina. Mahnuli su prema svim tribinama igrači, trener i stožer, a najmlađe je još jednom oduševio Lovre Kalinić. Naime, on  ima često običaj nakon utakmice potrčati prema dječoj tribini i darivati najmađe dresom, rukavicama i drugom opremom. Tako je bilo i danas. 

VELIKA BAKLJADA

Dugo je trajao prekid, a izazvao ga je show Torcide s tribina. Kako to običava svakoj utakmici pa tako i u ovoj priredili su veliku bakljadu, ove sezone i najveću. Pucali su topovski u kanalu, na tartanu, a baklje letjele sa svih strana prema terenu. Neke su završile na travnjaku, neke na tartanu, neke dogorjele na tribini. Dugo je to trajalo pa je i službeni spiker zamolio da stanu te se pozvao na vatrogasce koji su već umorni od gašenja požara ovog ljeta. Potrajalo je to još kratko nakon zamolbe, a onda susret na Poljudu nastavio.

Kako je izgledao pirotehnički show Torcide pogledajte u videu.

OPET VELIKA POSJETA

Iako se nije očekivao ispunjen stadion kao protiv Ružomberoka u četvrtak, a još manje nakon poraza od Slovaka. No, Hajduk ima svoju vjernu publiku na svakoj utakmici pa tako i danas na Poljudu gdje je došlo 16809 gledatelja, od čega 750 na dječjoj tribini. 

STIGLA PROMJENA VREMENA

Dugo se najavljivala promjena vremena i temperatura za ovaj vikend. I napokon smo ih dočekali. Nakon sparine tijekom cijelog dana rashladio je Poljud ljetni pljusak, a nakon početnog nevremena nastavila je lagano padati kiša. Ni početni šok, a ni pljusak nisu spriječili Torcidu da nastavi s glasnom podrškom igračima na terenu. Pjevaju navijači na kiši i čekaju ‘nagradu‘ od igrača na terenu.

image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix

BAKLJE U TERENU

Sa sjevera je poletjelo i nekoliko baklji prema terenu. Jedna je u 15. minuti završila na travnjaku zbog čeka je sudac Igor Pajač na kratko prekinuo utakmicu dok se ne izbaci s terena. 

image

Baklje na tartanu

/Slobodna Dalmacija
image
Vojko Bašić/Cropix

PRIJE UTAKMICE

Na utakmici Hajduka i Varaždina stadion na Poljudu nije ispunjen kao na nekim prethodnim susretima "bijelih", ali opet se skupio popriličan broj navijača za HNL okvire. Razumljivo je da su navijači razočarani ispadanjem od Ružomberoka iz Europe, ovosezonskim lošim igrama, ali ponovno je dosta publike stiglo na Poljud. Navijači još uvijek pristižu na stadion, mnogi dolaze u zadnji čas. Barem desetak tisuća navijača je čini se već na stadionu, a s konačnom brojkom pričakajmo službene izvore.

Makar stadion nije pun ima se što vidjeti. Našim fotoreporterima nije promaknule ljepše navijačke polovice. Za njima su se mnogi na stadionu okretali prije početka susreta.

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 11:36