StoryEditorOCM
HajdukI OVCE I NOVCE

Ovo se navijačima Hajduka neće svidjeti, valjda je to zato što se igra u Maksimiru, ne vidimo drugog razloga

Piše M. Bi.
17. prosinca 2023. - 09:41

Hajduk ima sedam bodova više, sve i da Dinamo pobijedi one dvije utakmice zaostatka Bijeli bi bili bod ispred najvećeg konkurenta. Međutim, bookmakeri prednost u današnjem derbiju ipak daju – Dinamu. Malu, kakvu takvu, ali ipak.

U dvoboju dvaju kvalitetno podjednakih protivnika u računicama kladionica prevagnuo je – domaći teren.

Krenimo redom. Kvota na pobjedu momčadi Sergeja Jakirovića, koji će sljedeće subote proslaviti 47. rođendan, je 2.00, a na trijumf Splićana čak 3.80. Dakle, jasno je što vam je činiti, i ovce i novce...

Tek 1.20 ponuđena je kvota da će Zagrepčani zabiti gol, na Hajduka je 1.50. A tko će zabiti taj gol? U ponudi su samo dvojica, najveće zvijezde svojih klubova, Bruno Petković i Marko Livaja. Ako Petković zabije, za svaki uloženi euro dobit ćete 2.50 puta veći iznos, a u slučaju da Livaja zatrese mrežu Dinama to će vam donijeti 2.70 puta veći novac.

I za kraj, izdvajam ponude na točan rezultat. Bookmakeri vjeruju da je remi 1:1 ipak najočekivaniji ishod (6.00), potom pobjeda Dinama od 1:0 (6.50).

Inače, možete se vi kladiti na sve i svašta. U kojoj će minuti pasti prvi gol, način na koji će on biti postignut (nogom, glavom, torzom, iz prekida, autogol), kako će doći do prvog prekida na utakmici, koja će momčad prva krenuti s centra, tko će izvesti prvi aut, korner, a tko dobiti prvi žuti karton... Naravno, i tko će napraviti prvi izmjenu. Ovo već spada u sferu natprirodnog.

image

Marko Livaja, Zvonimir Šarlija

Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 21:52