StoryEditorOCM
Hajdukosmina finala

Nakon pobjede u Koprivnici slijedi Kup, Bijeli u utorak gostuju u Pločama, sude Šibenčani

Piše Sport SD
29. listopada 2023. - 17:37

Nogometaši Hajduka u utorak s početkom u 14 sati igraju s Jadranom Luka Ploče na stadionu Jadranovo u Pločama utakmicu osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa - javlja Hajduk.hr

Bit će ovo drugi ovosezonski susret za Bijele u natjecanju koje je Hajduk osvojio u protekle dvije sezone. U prvom nastupu hajdukovci su s ukupnih 6:0 svladali Omladinac iz Gornje Vrbe u susretu koji je u rujnu odigran u Slavonskom Brodu. 

Na klupi Jadrana, kluba koji se natječe u 2. NL, nalazi se bivši igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević. Njegova momčad do osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa stigla je svladavši prethodno dvije prepreke. Najprije su u gostima rezultatom 4:1 svladali NK Tomislav iz Drnja, a zatim su na domaćem terenu s 2:1 pobijedili Belišće. 

U posljednjem susretu Hajduk je upisao tri boda u Koprivnici pobijedivši s minimalnih 1:0 Slaven Belupo u utakmici 13. kola SuperSport HNL. Bio je to ujedno i debi novog trenera Mislava Karoglana i njegovog stručnog stožera na klupi Bijelih. 

Jadran trenutno drži treću poziciju 2. NL, a u posljednjoj utakmici s 2:0 su pobijedili momčad Radnika na gostovanju u Križevcima. 

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić, pomagat će mu Goran Perica i Stipe Brajković - svi iz Šibenika. Četvrti sudac je Mateo Erceg iz Pristega. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 23:02