StoryEditorOCM
HajdukSenijad Ibričić

Miljenik navijača sanja titulu: ‘Svim srcem sam u ovom projektu, ali Hajduku je vrijeme!‘

Piše Sport SD
2. veljače 2024. - 21:21

Sarajevo je prošlog ljeta za projekt kojeg je zamislio vlasnik Ismir Mrvić angažirao poznati dvojac, i u okvirima HNL-a, da preuzmu sportski dio kluba. Tijekom kolovoza Domžale su ostale bez sportskog direktora i trenera jer su na tim ulogama u Sarajevu posao prihvatili Senijad Ibričić i Simon Rožman.

Nekadašnji miljenik navijača Hajduka, Senijad Ibričić, u razgovoru za Nogomaniju govorio je o projektu Sarajeva i ambicijama za ovu sezonu. Cilj je osigurati Europu i osigurati dugoročnu stabilnost. 

- Sada se puno ulaže u nogomet u Bosni i Hercegovini. Kvaliteta raste, stadioni se pune. Ligu prate mediji i javnost. A Sarajevo je veliki klub. Na cijelom Balkanu Sarajevo ima treća posjećenost utakmica, nakon Hajduka i Crvene zvezde. Naravno, zato i velika očekivanja – otkrio je Ibričić.

Neizostavna tema razgovora bio je i Hajduk. Ibričića je razdoblje provedeno na Poljudu zauvijek obilježilo pa nikad nije krio svoju naklonost ‘bijelima‘. Ove sezone Hajduk je blizu naslova kojem se nada i Ibričić.

- Svim srcem sam u projektu Sarajevo, ali Hajduk... Vrijeme je. Nadam se da će Hajduk i navijači dobiti ono što zaslužuju. Bit će ludnica, takve euforije nema nigdje. To je stvarno veliki klub, s velikim ugledom. Ali bit će teško, konkurencija je jaka. Držimo fige! – poručio je Ibričić za Nogomaniju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 23:01