StoryEditorOCM
Hajdukostvario mu se san

Mali Luka iz Vojvodine stigao na Poljud upoznati svog junaka, Marko Livaja još jednom pokazao veliko srce

Piše Iva Majić
3. kolovoza 2023. - 10:40

Sjećate se Miće Krnjca i njegovog sina Luke koji su iz Sente "potegnuli" do Ženeve na utakmicu juniora Hajduka? Mnogi su tada došli podržati "bile tiće" u pohodu na Europu, a među njima su bili i dvojica vjernih navijača splitskog kluba iz Vojvodine.

Tada nam je Mićo ispričao sve i otkrio ljubav prema Hajduku, a pohvalio se kako je sve to uspio prenijeti i na osmogodišnjeg sina. Luka je također lud za "Bijelima", a najdraži igrač mu je kao i mnogim "klincima", Marko Livaja. Najveća želja ovog dječaka iz Vojvodine bila je upoznati "Hajdukovu desetku", a taj san mu se i ostvario.

- On igra "FIFU 2023" na PlayStationu i koji god tim da uzme, kupuje Livaju i stavlja u prvih 11, tada nam je rekao njegov otac. 

Mićo i njegov sin ovih dana borave u Dalmaciji, a bili su i na utakmici protiv Rijeke na Poljudu u kojoj je domaća momčad upisala tri boda. Tom prigodom je Luka uspio doći do svog nogometnog idola i rekao kako mu je to bio najbolji dan u životu.

- Sve zahvale idu Hajdukovom kondicijskom treneru Šimi Veršiću, koji nas je kontaktirao poslije prvog članka. Poslali su Luki dres na koji se Livaja potpisao. Nakon utakmice u nedjelju na Poljudu, uveo nas je u prostorije gdje nas je sačekao nasmijani Marko Livaja. U prolazu smo pozdravili i Sahitija, Melnjaka, Nikoličiusa i Ivana Gudelja. Zauvijek smo zahvalni ljudima koji su nam ovo omogućili, zaključio je Mićo Krnjac.

Sada se Luka može pohvaliti kako je upoznao svog najdražeg nogometaša, a vjerujemo kako će taj dan i trenutak pamtiti do kraja života.

image
Mićo Krnjac
image
Mićo Krnjac
image
Mićo Krnjac
image
Mićo Krnjac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:07