StoryEditorOCM
Hajdukproblemi na poljudu

Karoglan muku muči s ozljedama uoči teškog gostovanja Hajduka u Gorici, otkrivamo sastav

Piše slaven alfirević
7. ožujka 2024. - 21:52

U petak, s početkom u 14.30 sati, što će objaviti trener Hajduka Mislav Karoglan na tradicionalnoj pressici uoči utakmice? Hajduk u sbotu (17.10 sati), gostuje u Velikoj Gorici, a oči su uprte u trenera "bijelih" jer se bori sa svom silom ozljeda što su se sručile na "bijeli stroj".

Četvrtak je donio približavanje stopera Zvonimira Šarlije punom pogona, premda ne želimo prejudicirati da će Karoglan posegnuti baš za friškim oporavljenikom.

Dvojbe su među stoperima, Elez, Prpić ili Šarlija, "dva od tri" Karoglan će odabrati, a možda baš na pressici već otkrije, ako mu stanje bude kristalno jasno.

Ostatak momčadi čini se kao nacrtan, Lučić na golu, Mikanović i Diallo bekovi, u sredini Krovinović i Sigur sigurni, za trećeg veznog borba je u dvojbi Pukštas ii Kalik, recimo da Pukštas ima prednost u odnosu na Kalika, ali Kalik se vraća na teren Gorice odakle se lansirao među povratnike u Hajduk, pa i to treba valorizirati. Poseban je momenat za srčanog Australca, ali i potentni Amerikanac želi i zavrjeđuje nastup.

U napadu nema Brekala, pa je tercet Sahiti, Livaja i Dajaku.

Najbolja vijest zapravo dolazi iz činjenice da će Nikola Kalinić biti spreman sjesti na klupu, a znate kako to ide, zlu ne trebalo, eto Nikole da spašava golgetersku sušu.

To bi trebao biti sastav Hajduka za subotu, kuvertiran već u četvrtak navečer, a prije Karoglanove pressice u petak koja se očekuje s velikim zanimanjem. Što nam trener od svega ovoga može i želi potvrditi?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:54