StoryEditorOCM
Hajdukhoće li igrat?

Je li Hajduk otkrio karte za Rijeku ili je to pila naopako?! Fotografijom jednog igrača ‘bijeli‘ su najavili derbi

Piše Sport SD
29. rujna 2024. - 09:45

Važni su ulozi pa se karte i više skrivaju. Svaka sitnica gura se u skrovište od protivnika, a kako i ne bi kad je u igri prilika za apsolutno preuzimanje vrha.

Puno je faktora koji je će danas na Rujevici o tome odlučivati, a ova utakmica je i svojevrsni ispit zrelosti za obje momčadi. Gennaro Gattuso je prije utakmice rekao da neće odgovarati na pitanja o sastavu, a baš prije ogleda protiv Riječana nekoliko je upitnika.

Jedan od njih je i onaj vraća li se Niko Sigur danas u prvi sastav. Naime, desna strana je dobro funkcionirala s Darijom Melnjakom, ali to nije njegova prirodna pozicija. Krpao se Gattuso ljevacima na desnoj strani zbog ozljeda Sigura i Fahda Moufija, a tako je tu zaigrao i Šimun Hrgović u nedostatku prodorne desne noge. 

Mladi lijevi bek pokazao je i da se jako dobro snalazi u invertiranoj poziciji pa se tako i dva puta upisivao međuu asistente Marku Livaji. Pokazao je Hrgović još i u juniorskim danima dobru igru prema naprijed, a kako vrijeme odmiče u seniorskoj konkurenciji popravlja i one segmente defenzive.

Baš danas dok je još uvijek jedno od pitanja sastava Hajduka za Rijeku tko će igrati na desnom beku s Poljuda su dodatno začinili pa možda i otkrili karte, a možda je i pila naopako. Naime, fotografija najave utakmice često i otkrije jednog igrača koji će započeti susret, a danas je to pomalo neočekivano Šimun Hrgović. 

Starta li Hrgović prije Sigura, ili je to sve pila naopako s Poljuda vidjet ćemo danas od 20 sati na Rujevici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 09:46