StoryEditorOCM
Hajdukprva reakcija

HNS-ov voditelj za sigurnost: ‘Navijači koji su ušli na teren nisu imali namjeru napasti dinamovce, kazna će brzo‘

Piše Sport SD
4. travnja 2024. - 08:04

Ružne scene nakon polufinalnog Kup ogleda između Hajduka i Dinama u Splitu prokomentirao je za 24sata Jurica Jurjević, voditelj odjela za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza.

- Nakon ove utakmice, kao i nakon svake druge ponašanje, kako jedne i druge ekipe, tako i navijača i cijele organizacije, bit će sastavljeno u izvješću časnika za sigurnost koje će biti predano disciplinskoj komisiji.

Raspon kazni je od novčane do mogućeg zatvaranja stadiona za gledatelje, kaže Jurjević.

- Sigurno će se u obzir uzeti i intenzitet nedozvoljenog ponašanja i prethodna ponašanja. Znat ćemo u narednom periodu, vrlo brzo, kakva će odluka biti. Osobno sam bio na utakmici, odmah i za vrijeme toga što se događalo dane su upute i jednoj i drugoj ekipi i službenim osobama da se povuku u svlačionice. Provjereno je i s jednom i s drugom ekipom, nitko nije prijavio da je ozlijeđen, možda se netko naknadno javi, ali do sada nitko nije prijavio da je napadnut, što dokazuje da navijači koji su ušli na teren nisu imali namjeru napasti ili igrače ili službene osobe, što ih ne opravdava i ne umanjuje težinu počinjenog djela.

Više pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. travanj 2024 10:19