StoryEditorOCM
Hajdukteško gostovanje

Filip Krovinović uoči Gorice: Očekujemo jako tešku utakmicu. No, mi smo Hajduk i trebamo biti bolji od svakog

Piše slaven alfirević
6. ožujka 2024. - 22:31

Teku Hajdukove pripreme za subotnji ligaški meč protiv Gorice u Velikoj Gorici (početak u 17.10 sati), činjenica da je Gorica zaronila u krizu neće uspavati "bijele". Bez obzira na mnogobrojne ozljede koje su friškog datuma, izostanke a da to nisu Melnjak i Žaper, nego Moufi, Uremović, Brekalo...

U Hajduku se nadaju barem jednom oporavljeniku, a to bi trebao biti Zvonimir Šarlija. Recimo to tako, trener Mislav Karoglan se nada Šarliji, premda nemamo precizne informacije o sigurnom povratku stopera, možda se to bude (s)lomilo tek pred polazak za Zagreb/Veliku Goricu.

Dotad, na klupskom tv-kanalu HDTV Filip Krovinović, vrijedna po sili trenutka "šestica" Hajdukove igre, te spretni strijelac, rekao je:

- Budite sigurni da očekujemo jako tešku utakmicu u Velikoj Gorici. Znamo kako Gorica igra, pogotovo kod kuće su opasni. Neće nam biti lako, bez obzira na njihovu, ajmo tako reći, lošiju formu. No, mi smo Hajduk i trebamo biti bolji od svakog protivnika. Čeka nas teška utakmica, ali idemo po tri boda i pobjedi se nadamo.

Svoju igru i poziciju u kompoziciji momčadi Krovinović je ovako prokomentirao:

- Bitno je da sam zdrav, samo zdrav sam najpotrebniji momčadi i mogu najviše pomoći. Hvala bogu, tako je baš sada. Što se tiče forme i golova, za postići gol potrebna je nadasve koncentracija, znanje, ali i pomoć suigrača. Baš kako mi je Leon (Dajaku, op. a.) ubacio i asistirao na utakmici protiv Istre. Lakše mi je postići gol ako nisam zadnji vezni, kad igram bliže protivničkom golu i kad imam slobodu ići naprijed. Ali, samo je važno da mi pobjeđujemo. Idemo, naravno, i u subotu na pobjedu - rekao je Krovinović.

Potrebna su Hajduku sva tri boda...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 00:06