StoryEditorOCM
Hajduks otoka na poljud

Englezi u šoku: Transfermarkt ponajboljeg vratara svijeta nakon Manchester Uniteda seli u Hajduk!?

Piše Sport SD
16. srpnja 2023. - 18:57

Transfermarkt, vodeća stranica za praćenje događanja na nogometnom tržištu, uz profile igrača objavljuje i postotke vjerojatnosti koji će klub biti njihova buduća destinacija. Prilično je iznenađujuće kako Transfermarkt smatra da je Hajduk favorit za dovođenje 32-godišnjeg vratara Davida de Gee.

Iskusni Španjolac, trenutno je slobodan igrač i spominjala se mogućnost pridruživanja Marcelu Brozoviću u saudijskom Al Nassru, ali Transfermarkt smatra kako Saudijci imaju manje šanse nego klub s Poljuda. Točnije, čak 46 posto su šanse da slavni golman dođe u Hajduk, a nešto manje, 42 posto za dolazak u Al Nassr.

image
Screenshot/Transfermarkt

Podsjetimo, David de Gea imao je važeći ugovor s Manchester Unitedom do 30. lipnja 2023. Još prije nekoliko mjeseci je sve dogovorio s klubom i trebao je za manju plaću produžiti vjernost jer želio ostati u Unitedu. Međutim, Španjolski vratar stavio je svoj potpis na novi ugovor, ali to nije napravio klub koji je povukao svoju ponudu i tražio od svog dugogodišnjeg vratara da pristane na još manju plaću nego što je trebao imati. Tako je došlo do neslavnog rastanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 11:31