StoryEditorOCM
Domaći nogometprve informacije

U Maksimiru strahuju od najcrnjeg scenarija: Dinamovom pojačanju prijeti duga pauza, bio bi to težak udarac

Piše Tomislav Juranović/SN
28. kolovoza 2023. - 12:13

Rijetko je koji novi igrač Modrih na svojoj premijeri bio tako pozdravljen s tribina, ljudi su očito prepoznali da je Dinamo dobio dečka pred kojim bi mogla biti velika nogometna karijera. Luka Stojković je očito prava priča, igrač koji bi trebao biti nasljednik onog Luke (Ivanušeca) koji je otišao - pišu Sportske novosti.

Međutim, netom uoči nedjeljnog derbija s Rijekom, u medije je procurila nesretna vijest. Luka se ozlijedio na treningu. U tim se trenucima nije moglo doznati o kakvoj je točno povredi riječ, nitko nije htio spekulirati koliko je situacija ozbiljna.

U ponedjeljak su, međutim, došle prve informacije.

Iz izvora bliskih klubu, doznali smo da u Maksimiru postoji ozbiljna bojazan da je Luki Stojkoviću vrlo vjerojatno stradao križni ligament koljena. Vezni nogometaš Dinama tijekom ponedjeljka bi trebao napraviti magnetsku rezonancu koja će točno ustvrditi koliki ga oporavak čeka. Još uvijek se svi nadaju da je samo riječ o istegnuću, ali ostvari li se najcrnja prognoza, Luka bi s terena mogao izbivati i do šest mjeseci.

Bio bi to težak udarac za igrača, ali i za čitavu momčad, jer Luka je u Dinamo stigao prije tjedan dana kao veliko pojačanje iz Lokomotive.

Podsjetimo, Stojković je stigao odigrati tek posljednjih 25 minuta protiv Sparte na Maksimiru kada je, pozdravljen velikim aplauzom, ušao umjesto Martina Baturine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 18:20