StoryEditorOCM
Domaći nogometima lijepa iskustva

Tramezzani je opet u HNL-u: ‘Pratio sam Hajduk nakon odlaska, sretan sam što sam natrag u Hrvatskoj‘

Piše SPORT SD
9. veljače 2024. - 18:23

Istra 1961 je danas predstavila novog trenera, Paola Tramezzanija. Talijanski stručnjak je javnosti poznat po tome što je bio trener Hajduka u prvom dijelu 2021. godine. Pod njim je Hajduk bilježio dobre rezultate, i Tramezzani je ostao u lijepom sjećanju većine navijača.

- Jako mi je drago što sam ovdje u Istri, vraćam se u zemlju u kojoj smo se moja obitelj i ja lijepo snašli dok smo živjeli u Splitu. Nastavio sam pratiti HNL i Hajduk kao navijač tri godine, od mog odlaska, tamo su ostali mnogi moji igrači. Sretan sam što sam dobio priliku raditi u jednom klubu u kojem se vjeruje u rad i gdje mogu raditi s mladim igračima. Moj zadatak je ovdje prenijeti svoje znanje i iskustvo s velikim entuzijazmom, energijom i strasti. Stigao sam prije tri dana, ali prvi dojam je jako dobar, osjećam se kao kod kuće. Najbitnije mi je da zajedno vjerujemo u sebe, rastemo kao ekipa, uvjeren sam kako zajedno možemo napraviti jako dobar posao do kraja ove sezone, rekao je Tramezzani pa nastavio:

- Momčad koju sam zatekao je jako kvalitetna ekipa, kompetitivna, imaju dobar duh i imaju želju. Pred nama je 15 utakmica, a to nije malo – cilj nam je uzeti što je više moguće bodova, jer vjerujem da ova momčad zaslužuje višu poziciju i da može bolje. Sutra želim da pokažemo hrabrost na terenu, zaključio je Tramezzani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 15:07